Marble Coffee cups

Vandaag deel ik een super easy DIY Inspiratie: Marble Coffee cups. Ik ben zoals jullie inmiddels weten een echte coffee addict en ik maak het ene DIY project naar de andere. Een combinatie hiervan wil ik graag met jullie delen. Deze DIY is super simpel en je kunt er onwijs leuke effecten mee creëren. Ik heb gekozen voor een Marble-achtige variant. Je ziet overal in de winkel marble artikelen in verschillende kleursamenstellingen. Nu kun je het zelf doen! Leuk als cadeau of gewoon om zelf te houden. Haal de benodigdheden in huis en aan de slag 🙂

img_1451

Benodigdheden
Coffee cups
Nagellak (verschillende kleuren)
Roerstaafje
Grote plastic bak
Water (warm)
Plastic folie of aluminiumfolie

Do It Yourself
Stap 1: Was voor de zekerheid de kopjes af en maak ze goed droog, nu zijn ze vet vrij. Zet alle benodigdheden klaar zodat je gemakkelijk en snel kunt werken. Vul een plastic bak met (warm) water, zet de nagellak (geopend) klaar en leg een stuk folie neer om de kopjes op te laten drogen.

Stap 2: Het is belangrijk dat je snel werkt en alles klaar staat. De nagellak droogt namelijk erg snel. Druppel (verschillende kleuren) nagellak in de bak met water. Roer voorzichtig met het roerstaafje in het water om een soort patroon te creëren. Let op, niet te heftig roeren, anders zit er een klodder nagellak aan vast.

Stap 3: Laat je het kopje (bijna) helemaal in het water zakken. Zorg ervoor dat er geen nagellak in de binnenkant van het kopje komt. Haal het kopje uit het water en zet het neer op het folie om te drogen. De kopjes hebben een droogtijd van ongeveer 2 – 3 uur. Deze kopjes kunnen niet zo goed tegen de vaatwasser, was ze met de hand af.

 

 

 

Heb je tips? Laat ze achter in de comments 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s