De 10 leukste Concept Stores in Nederland

Je ziet ze momenteel overal: Concept Stores. Winkels met een duidelijk concept waar het draait om beleving, inspiratie en hele toffe spullen. Je hebt Concept Stores met grote, bekende labels en stores waar jonge, nieuwe labels juist centraal staan. Vandaag deel ik een lijstje met tien super leuke Concept Stores in Nederland. Shop shop shop!

 


The Fine Store Den Haag
De winkel biedt een scala aan verantwoord gemaakt interieur en lifestyle producten. Pure vakmanschap en kwaliteit staat centraal. The Fine Store vertegenwoordigt ook het werk van onafhankelijke Nederlandse ontwerpers. Klik hier voor meer informatie.

Coming Soon Arnhem
Een mix van diverse, Nederlandse fashion en product designers. Een collectie van gevestigde en pas afgestudeerde designers. Klik hier voor meer informatie.

GROOS Rotterdam
Een designerstore dat uitsluitend samenwerkt met lokale kunstenaars en designers. In de winkel vind je onder meer zeefdruk prints, boeken, muziek, delicatessen en kleding. Klik hier voor meer informatie.

INSTORE Conceptstore Delft
Een mini warenhuis aan één van de oudste grachten van Delft vol met spullen die het leven een beetje mooier maken. Klik hier voor meer informatie.

HUTSPOT Utrecht
Hutspot biedt designers, artiesten en entrepreneurs met unieke producten een podium. Zo kun je je baard laten bijknippen in de barbershop of een hapje eten bij de creatieve chef. Klik hier voor meer informatie.

GATHER Haarlem
Hét warenhuis en inspirerende ontmoetingsplek voor nieuwsgierige consumenten, kleinschalige maakindustrie en innovatieve merken. Klik hier voor meer informatie.

HOLTBAR conceptstore Groningen
HOLTBAR is het Deense woord voor duurzaam. Duurzaamheid is dan ook het centrale thema van de winkel. Zo zijn er diverse lokale en duurzame items van Nederlandse labels en ontwerpers te vinden in de store. Klik hier voor meer informatie.

SCOOP Store Maastricht
Oorspronkelijk komt dit concept uit België maar heeft zich afgelopen jaar gevestigd in Maastricht. Een platform voor jonge ontwerpers en fantastische producten. 
Klik hier voor meer informatie.

X BANK Amsterdam
Een flexibele ruimte in het W in Amsterdam waarbij kunst, design en mode een culturele bestemming heeft. Er is altijd weer iets nieuws te beleven. Klik hier voor meer informatie.

Pistache Zwolle
Een mixstore voor urban lifestyle artikelen. Met (lokale) merken, ondernemers en initiatieven samen in een groot warenhuis. Klik hier voor meer informatie.

 

Heb je tips? Laat het weten in de comments 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s