Havermoutpap van aman­del­melk, ap­pel en ka­neel

Vandaag deel ik een echte havermout klassieker. FOOD Inspiratie: Havermoutpap van aman­del­melk, ap­pel en ka­neel. De combinatie van appel en kaneel doet mij gelijk denken aan een ouderwetse appeltaart. Super lekker, snel en een goede start in de ochtend. Dit recept is voor 1 persoon en bevat 195 kcal. Ready, Set, Start!

img_1412
Bron: Allerhande

Benodigdheden
Steelpan
Weegschaal
Lepel
Scherp mes

Ingrediënten
25o ml amandel melk (ongezoet) of melk
25 gram havermout
1/2 appel
1 theelepel gemalen kaneel

Bereidingswijze
Breng de amandel melk aan de kook en roer de havermout en kaneel erdoor. Laat 2 min. op laag vuur koken. Haal vervolgens de pan van het vuur en laat 5 min. staan. Breng eventueel verder op smaak met suiker of een beetje honing.

Snijd ondertussen de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Garneer de havermoutpap met de appel en kaneel. Eet smakelijk!

 

 

Heb je nog tips? Laat het weten in de comments 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s