Summer body met deze 3 sport trends

Zet je hardloopschoenen maar weer in de kast want er zijn 3 sport trends in ontwikkeling. Iedereen wilt een prachtige summer body, het liefst zoals Doutzen Kroes of een andere prachtvrouw. Deze drie sporten worden beoefend door vele modellen en worden met de dag populairder. Dit kunnen weleens de grootste sporttrends van 2017 worden. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder! 🙂

vintage-boxing

Boksen
Strakke armen, benen, platte buik en een ongelofelijk uithoudingsvermogen? Dan is het tijd om de ring in te stappen. De boks-hype voor vrouwen is name te danken aan modellen. Z gebruikt bijvoorbeeld onze eigen Doutzen Kroes deze sport om in shape blijven. Boksen niet alleen je lichaam maar ook je geest sterker. Het zorgt er dus voor dat je sterk in je schoenen komt te staan. In de ring maar ook daarbuiten.

SoulCycling
Een van de sporttrends is SoulCycling, een work-out waarbij spinning, uitgaan en mindfulness bij elkaar komen. In een zaal met harde muziek, felle en kleurrijke verlichting – alsof je in een discotheek staat- wordt een spinning les gegeven waarbij je met behulp van gewichten en weerstandsbanden ook de rest van het lichaam aangepakt. Na de flinke work-out waarbij uitgaan wordt gecombineerd met calorieën verbranden en afvallen, dimmen de lichten, worden er kaarsjes aangestoken en wordt er tijd besteed aan spiritualiteit.

Barre workout
Als je vroeger graag aan ballet deed, of als je graag leniger en strakker wilt worden is dit de ideale workout voor jou. De Barre workout is een training waarbij spierversterkende- en stretchoefeningen worden gedaan aan de barre. Een workout is opgebouwd uit een combinatie van verschillende bewegingsvormen. Zo komen er elementen uit het klassiek ballet, yoga, pilates maar ook fitness in terug. Tijdens de workout wordt er bewust aan je lichaamshouding gewerkt en dit is de basis voor een sterke, vrouwelijke en zelfverzekerde uitstraling.

Bron: FEM FEM 

Heb je tips? Laat ze achter in de comments 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s