#GIRLBOSS de serie

Girlboss is een serie over Sophia Amoruso. Zij groeide via eBay uit tot een belangrijke speler in de modewereld. Met een hoop brutaliteit en lef wist ze het ver te schoppen met haar bedrijf Nasty Gal en boek #Girlboss. De serie Girlboss toont de weg met ups & downs naar haar grote succes. Vanaf 21 april 2017 is de serie Girlboss op Netflix te zien. Ik kan niet wachten. Ben jij al nieuwsgierig geworden?

Girlboss serie Netflix
Girlboss Netflix

 

Het boek #Girlboss is uiteraard het uitgangspunt van deze serie. Geschreven door de schrijvers van Pitch Perfect en Sophia Amoruso wordt gespeeld door Britt Robertson moet dit wel een succes worden. Seizoen 1 met 13 afleveringen is vanaf 21 april 2017 te zien op Netflix. Klik hier voor meer informatie over de serie Girlboss op Netflix.

Sophia Amoruso
Sophia Amoruso is niet alleen schrijfster van het boek #Girlboss maar is ook zelf een echte Girlboos. Het avontuur begon op eBay, met de verkoop van te-gekke vintage stukken uit thriftstores. In 2006 richtte ze haar bedrijf Nasty Gal op dat inmiddels een zeer succesvol bedrijf is, met ruim 350 mensen in dienst en een omzet van ruim 100 miljoen dollar. Klik hier voor meer Girlboss informatie en inspiratie.

 

Heb je tips? Laat ze achter in de comments 🙂

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s