De serie War & Peace

Yes! Na de serie Koningin Victoria komt er een nieuwe serie op NPO: War & Peace. Een historische serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van Tolstoj. Het leger van Napoleon trekt richting Rusland rond 1805. Een bedreiging voor de Russen die zich al genoeg aan hun hoofd hebben. Een verhaal over oorlog, liefde, kansen en bedreigingen.

Bron: NPO

Napoleons leger trekt richting Rusland, maar enkele jonge aristocraten hebben op persoonlijk vlak al voldoende zorgen. Anno 1805 ziet de jonge generatie aristocraten uiteenlopende kansen en bedreigingen in de onvermijdelijke confrontatie. Hun persoonlijke zorgen maken hun leven nog ingewikkelder. Zo heeft Pierre moeite aan de verwachtingen van zijn omgeving te voldoen. Andrei hunkert naar een ander bestaan. Natasha verlangt naar ware liefde. Wanneer het conflict verhevigt wordt hen echter duidelijk dat ze de toekomst niet zelf in de hand hebben.

Bron: NPO

De serie is vanaf 29 april te zien om 20:15 uur op KRO/NCRV NPO 2. Klik hier voor meer informatie over de serie. Klik hier om de trailer te bekijken.

 

Heb je tips? Laat ze achter in de comments 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s